96lab Mérnöki Tanácsadó Kft.

Üdvözöljük oldalunkon!

Cégünk az elektronika és a hozzá kapcsolódó műszaki területen felmerülő problémák megoldásával, elektronikus eszközök fejlesztésével foglalkozik elsősorban. Ezen felül vállalunk az egyszerű villanyszerelési munkálatoktól az összetett mérőműszerek javításáig feladatokat, audio eszközök javításától egészen a hangfelvételek archiválásig.

Az általunk kifejlesztett, felépített mérõmûszerek és mérõrendszerek alapötlete a modularitás és variálhatóság. A rendelkezésre álló vagy a felhasználó kérésére készített modulok, áramkörök mint egyfajta Märklin fémépítõ, egymással tetszõlegesen variálhatók, belõlük egészen összetett nagybonyolultságú, univerzális felhasználású mérõmûszer építhetõ.

Ez a weboldalunk most még erõsen béta-verzió, de fejlesztés alatt van a cég új weboldala, ami várhatóan augusztus közepe-vége felé ölt testet itt, élesben. Addig egy kis türelmet kérünk.

Addig is, amíg elkészül az új oldalunk, termékeinkrõl és szolgáltatásunkról z alábbi elektronikus levélcímen kapcsolatba lépve társaságunkkal érdeklõdhet:

e-mail: info kukac 96lab pont hu

Cégadatok:

Székhely: 9025 Gyõr, Közép u. 16.

Cégjegyzékszám: 08-09-026472

Adószám: 24972765108

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/96lab